Samen voor een mooier Den Haag

Symphony 2030

Muziek kan alles

Het Residentie Orkest heeft zichzelf als doel gesteld iedere Hagenaar de kracht van muziek te laten ervaren. Dit doen we sinds 2019 onder de noemer ‘Symphony 2030’. Met projecten als Notes, Beats & Bars, The Residents Stadsorkest en RO in de Wijk willen we de inwoners van Den Haag inspireren en met elkaar verbinden. We streven naar gelijke kansen om met muziek in aanraking te komen en om door middel van muziek belangrijke boodschappen en persoonlijke verhalen te delen. 

Lees meer over onze projecten

Hét orkest waar basisschoolleerlingen uit heel Den Haag aan kunnen meedoen.
The Residents Stadsorkest
Concerten van het Residentie Orkest in de wijken van Den Haag zodat iedereen de kans krijgt om van onze muziek te genieten.
RO in de Wijk
Notes, Beats & Bars realiseert een spannende uitwisseling tussen rap en klassieke muziek, inspelend op zeer actuele thematiek. Dit project is sinds 1 oktober 2023 afgerond.
Notes, Beats & Bars

Partners maken het mogelijk 

Met de Symphony 2030-projecten wil het Residentie Orkest een betekenisvolle bijdrage leveren aan de zeventien Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Om gelijke kansen na te streven, eenzaamheid en armoede tegen te gaan en verbinding en begrip tussen inwoners met uiteenlopende achtergronden te stimuleren werken we samen met partners die met beide voeten in de samenleving staan. 

Onder andere Rabobank, Juliana Plaza, Stichting Buddy Netwerk, Dutch Academy of Performing Arts, Walvis & Mosmans, PAARD, Koorenhuis, Museon, ROC Mondriaan, Omroep West en de Haagse cultuurankers ondersteunen ons al bij het behalen van onze Haagse maatschappelijke doelen.

Word partner van Symphony 2030

  • Met jouw organisatie
  • Koppel jouw wijkproject
  • Verwezelijk sociale doelen
  • Maak Den Haag mooier

Wij werken graag samen!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Zo kan je jouw eigen wijkproject ook verbinden aan Symphony 2030. Of kan je ondersteuning bieden aan een van de huidige projecten. Voor bijvoorbeeld een optreden met de rappers van Notes, Beats & Bars of het organiseren van Portiekmuziek bij jou in de buurt, neem je contact op met projectleider Leontien Kröner-van Selms.

Neem contact met ons op

Partner van Symphony 2030