De mooiste muziek maken we samen

Werken bij het Residentie Orkest

Kom bij ons werken

Het Residentie Orkest is een samenspel van mensen die spelen, verbinden, organiseren, creëren, oplossen, verbluffen, teams bouwen, aanjagen, zorgen, verhelderen en verscherpen. Wil jij dat ook?

Als je ambitie hebt, als je jouw talent samen met ons wilt ontplooien, als jij vindt dat samenwerken de sleutel tot succes is – laat je dan horen.

Het Residentie Orkest zet al bijna 120 jaar de toon als symfonieorkest. Daar zijn we trots op. We hebben een breed, verrassend en uitdagend repertoire en voeren de mooiste composities uit. Maar we doen meer. Het Residentie Orkest staat middenin het Haagse stadsleven: wij willen verbinden en verrijken. Dat doen we onder andere met educatieprogramma’s, maatschappelijke projecten en met prikkelende samenwerkingen met diverse culturele instellingen. Zo bouwen we een stadsbreed publiek op, met bewoners én partners.


Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Wil jij daar ook een belangrijke bijdrage aan leveren? Hieronder lees je meer over werken in het orkest en in de staf.

Bekijk onze vacatures

Geïnteresseerd in een functie bij het Residentie Orkest? Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Werken in het orkest

Wil jij weten wat het betekent om in ons orkest te spelen? Hier lees je alles over musicus zijn bij het Residentie Orkest.

Werken in de staf

Wil jij weten wat er nodig is om een symfonieorkest te laten groeien? Lees hier alles over werken in de staf!

Wil je meer weten over het orkest, onze visie en merkwaarden?

Over ons

Neem contact op