Jouw bezoek aan het orkest

Welkom in Amare!

Een nieuw onderkomen in het culturele hart van Den Haag én een nieuwe chef-dirigent luiden het seizoen 2021/2022 in als een paukenslag. Vanaf september opent het nieuwe cultuurcomplex Amare haar deuren. Kom genieten in onze nieuwe zalen van de prachtigste muziek door het Residentie Orkest.

BESTELINFORMATIE

Een concert bezoeken in Amare of de Nieuwe Kerk? Hier vind je alle informatie over het kopen van je kaarten. 

Kaarten kopen

Online
Online kaarten kopen is makkelijk, veilig en snel. Het kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Je hebt bij het bestellen van kaarten maximaal 20 minuten de tijd om de betaling af te ronden. Hierna vervalt je bestelling, ook als je toch de betaling na 20 minuten afrondt.

Telefonisch
Het is mogelijk telefonisch kaarten te kopen of te reserveren. Wij sturen je dan een link die je binnen 5 dagen moet betalen en sturen dan je e-tickets op. Als je de kaarten op wil halen bij het bespreekbureau rekenen wij € 2 per order. Je kunt hier alleen met pin of creditcard betalen. 


Openingstijden bespreekbureau

Bespreekbureau Amare en Nieuwe Kerk
Locatie: Nieuwe Kerk, Spui 175, Den Haag
Telefonisch:  (070) 88 00 333
E-mail: kassa@amare.nl

 

 Bespreekbureau*

 Telefonisch

 maandag

 gesloten

 gesloten

 dinsdag

 13.00 - 18.00 uur

 13.00 - 18.00 uur

 woensdag

 gesloten

 13.00 - 18.00 uur

 donderdag

 gesloten

 13.00 - 18.00 uur

 vrijdag

 13.00 - 18.00 uur

 13.00 - 18.00 uur

 weekend

 gesloten

 gesloten

* de bespreekbureaus in het Zuiderstrandtheater en in de Centrale Bibliotheek zijn gesloten. Vanaf 15 juni hebben we een verkoopbalie in de Nieuwe Kerk. Bezoekers die tickets willen kopen met de Ooievaarspas kunnen ook telefonisch contact met ons opnemen. 


Betaalmogelijkheden

iDeal
Voor e-tickets per mail rekenen wij geen extra kosten. Voor papieren kaarten rekenen wij €3,50 administratiekosten per order.

Bankoverschrijving
Je ontvangt een factuur van Stichting Amare. Deze factuur dien je binnen twee weken te betalen. Als je je e-mailadres hebt ingevuld ontvang je de factuur. Nadat je betaling verwerkt is ontvang je (per e-mail) de kaarten. De levertermijn na betaling van de tickets bedraagt 5 tot 10 werkdagen. Wij rekenen €3,50 administratiekosten per order.

Creditcard
Controleer of je huidige adresgegevens bekend zijn bij je creditcardmaatschappij. Het opgegeven creditcardnummer dient op naam en adres te staan van de besteller.

Betalen met een Podium Cadeaukaart
Nadat je je kaarten geselecteerd hebt kan je voor de Podium Cadeaukaart als betaalmiddel kiezen. Vul vervolgens het nummer en de pincode in (en betaal evt. het resterende bedrag met een andere betaalwijze).
Let op: je kan online maar met één Podium Cadeaukaart per bestelling betalen. Bij het bespreekbureau kan je wel met meerdere Podium Cadeaukaarten tegelijk betalen.

Betalen met de Theater- en Concertbon
Helaas is de papieren Theater-en Concertbon (de voorloper van de Podium Cadeaukaart) niet direct via een online bestelling te gebruiken. Wil je de bon gebruiken bij een aankoop? Neem dan contact op met ons bespreekbureau.

Betalen met een Tegoedbon
Nadat je je kaarten geselecteerd hebt kies je voor 'Tegoedbon' als betaalmiddel.
Vul vervolgens de vouchercode in die op je bon staat (en betaal evt. het resterende bedrag met een andere betaalwijze).
Als de prijs van je kaartje(s) lager is dan het bedrag op je tegoedbon, blijft het restant gewoon op je tegoedbon staan.

In Amare en in de Nieuwe Kerk kun je alleen met pin betalen.

Doneer nu!

Wil je ons helpen om deze spannende tijd goed door te komen? Het Residentie Orkest kan niet zonder jouw steun!

Tarieven

Vanaf 15 juni start de kaartverkoop voor concerten in Den Haag tot en met december 2021.

Vanaf 1 juni is er een exclusieve pre-sales voor vaste bezoekers van het Residentie Orkest. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijk bericht.

Kaartprijzen Amare Concertzaal
Parterre & Loges + 1e balkon € 35,-
1e orkestring + 2e balkon € 27,50
2e orkestring € 20,-

Kaartprijzen Nieuwe Kerk
Alle plaatsen € 30 euro

(incl. garderobe en drankje voor/na concert)

We hopen vanaf januari 2022 onder normale omstandigheden onze concerten te kunnen hervatten.

Kaartverkoop voor de tweede helft van seizoen 21/22 start in november 2021.

KORTINGEN

Begin je weekend goed met het Residentie Orkest! Topmusici van internationale faam als Jan Willem de Vriend, Narek Hakhnazaryan, Mei-Ann Chen, Nicholas Collon en natuurlijk onze chef-dirigent Anja Bihlmaier brengen de mooiste, indrukwekkendste en ontroerendste symfonische muziek van de afgelopen twee eeuwen. Van Beethoven tot Mahler en van Schubert tot een heuse wereldpremière. Mis niets met het vrijdagavond-abonnement van het Residentie Orkest.

Reserveer in een keer alle vrijdagavondconcerten met 20% korting!

Prijzen Vrijdagavondavond-abonnement, Amare Concertzaal
Parterre, loge of eerste balkon € 168,00
Eerste orkestring of tweede balkon € 132,00
Tweede orkestring € 96,00

(incl. garderobe en drankje voor/na concert)

Op 15 juni start de verkoop van het vrijdagavond-abonnement met concerten tot en met december 2021.

Vanaf 1 juni is er een exclusieve pre-sales voor vaste bezoekers van het Residentie Orkest. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijk bericht.

We hopen vanaf januari 2022 onder normale omstandigheden onze concerten te kunnen hervatten. Abonnementenverkoop voor de tweede helft van seizoen 21/22 start naar verwachting in november 2021.

BEZOEK IN CORONATIJD

Bij de start van seizoen 2021/2022 houden we rekening met onzekerheid rondom corona. Bij alle concerten tot en met december 2021 gaan we daarom uit van coronaprotocollen tijdens concertbezoek.

Alle concerten duren ongeveer een uur en zijn zonder pauze zodat we tweemaal per middag of avond kunnen spelen.
Garderobe en een drankje voor of na het concert zijn inbegrepen in het ticket.

Om voldoende afstand tussen bezoekers te creëren, gaan we bij de start van het seizoen uit van zo'n 500 beschikbare plaatsen in de Concertzaal (max. capaciteit 1500 plaatsen) en ongeveer 100 plaatsen in de Nieuwe Kerk (max. capaciteit 344 plaatsen).

De concerten zijn ongeplaceerd (geen vaste stoelen). Dit betekent dat het niet mogelijk is om tijdens het bestellen zelf een stoel te kiezen. Een zitplaats wordt ter plekke aangewezen door onze medewerkers. Wel kun je kiezen in welk zaaldeel je wilt zitten: parterre/loge, eerste balkon, eerste orkestring, tweede balkon, tweede orkestring.

In de Nieuwe Kerk is de keuze voor een bepaald zaaldeel helaas niet mogelijk.

Heb je vragen over jouw concertbezoek? Neem dan contact op met de kassa via (070) 88 00 333 of kassa@amare.nl

We hopen vanaf januari 2022 onder normale omstandigheden onze concerten te kunnen voortzetten.
Kaartverkoop voor de tweede helft van seizoen 21/22 start in november 2021.

Geen Starter en Instrumententuin

In verband met de coronamaatregelen kan de Starter voorafgaand aan vrijdagavond- en zondagmiddagconcerten en de Instrumententuin na afloop van familieconcerten helaas niet doorgaan. Zodra de situatie het toelaat nemen we deze activiteiten weer op in onze programmering.

Bereikbaarheid

Amare is vanaf september 2021 hét nieuwe theater- en congrescentrum van Nederland. Met vier theaterzalen biedt Amare een zee aan ruimte voor concerten, voorstellingen, evenementen en congressen tot wel 4500 bezoekers.

Adres
Spui 150
2511 DG Den Haag

Dé kamermuziek huiskamer van het Residentie Orkest. De Nieuwe Kerk is een kerkgebouw aan het Spui in het centrum van Den Haag. Na een grondige renovatie is de kerk omgetoverd tot een intieme plek om te genieten van prachtige concerten.

Adres

Nieuwe Kerk
Spui 175
2511 BM Den Haag