Verbinding vanuit muziek

RO in de wijk

Van een concert in een oude kerk in Transvaal tot een vol Zuiderparktheater in Escamp. Met RO in de wijk brengen we inwoners van buurten samen met onze muziek. De concerten in de wijk zijn voor bewoners van Den Haag die zelf niet in staat zijn om ons in de concertzaal te bezoeken. De concerten zijn gratis. Ook nodigen we altijd muzikanten en kunstenaars uit de wijk uit om met ons samen te werken tijdens de concerten.

"Ik wist niet dat deze muziek bestond. Dit moet iedereen die ik ken meemaken, dus de volgende keer neem ik ze mee!"

- Bewoonster van Transvaal, tijdens RO in de wijk

Concert voor Transvaal
Zuiderparkzomerconcert
Nieuwjaarsconcert in de wijk
Zuiderparkzomerconcert

Een romantisch concert bij ondergaande zon in het sfeervolle Zuiderparktheater, hét openluchttheater van Den Haag. Het Residentie Orkest opent het concertseizoen met een zomers, muzikaal en toegankelijk programma. Dit concert bieden we gratis aan voor de inwoners van Den Haag met specifieke aandacht voor mensen die zich in een kwetsbare situatie bevinden.

Nieuwjaarsconcert in de wijk

Het Residentie Orkest, Stadsorkest The Residents en de Haagse cultuurankers/wijktheaters starten het nieuwe jaar goed met een Nieuwjaarsconcert in de wijken. Tijdens de Nieuwjaarsconcerten is er plek voor talenten uit de wijk om met (een deel van het) Residentie Orkest mee te spelen. Elk theater geeft er met de bewoners en de kinderen van het Stadsorkest een unieke invulling aan.

Verbind je aan onze muzikale projecten

Word corporate partner

Een cultureel partnerschap met het Residentie Orkest geeft jouw bedrijf of organisatie de mogelijkheid om jullie betrokkenheid met kunst en cultuur in de 'spotlights' te zetten.

Contact

Rabobank regio Den Haag is de corporate partner van SYMPHONY 2030