Hoe meer Vrienden,

Hoe meer vreugd

Het Residentie Orkest Den Haag en de Vrienden van het Residentie Orkest vieren dit jaar 75 jaar vriendschap! Onze Vrienden zijn heel belangrijk voor ons. Dankzij uw steun kan het orkest verschillende artistieke, educatieve en maatschappelijke projecten realiseren.

"Het orkest mag zich gelukkig prijzen met zoveel goede Vrienden!"

- Wouter Vossen - Concertmeester

Wij kunnen niet zonder Vrienden

De Vereniging Vrienden van het Residentie Orkest draagt al 75 jaar bij aan het succes van het Residentie Orkest Den Haag. Ruim 1500 liefhebbers van klassieke muziek ondersteunen ieder seizoen de artistieke, educatieve, en maatschappelijke projecten van het orkest. Zo spelen de hoornisten op gloednieuwe hoorns, die dankzij een succesvolle crowdfundingsactie van de Vrienden zijn aangeschaft. U bent al vriend vanaf €50,- per seizoen.

Ontdek wat vriendschap kan doen

Portiekmuziek brengt door middel van kleinschalige muzikale ontmoetingen mensen dichter bij elkaar.
Portiekmuziek
Hét orkest waar basisschoolleerlingen uit heel Den Haag aan kunnen meedoen.
Stadsorkest The Residents
In dit project gaan compositiestudenten van het Koninklijk Conservatorium de straat op voor inspiratie om een symfonie van één minuut te schrijven.
One Minute Symphony XL

Vrienden maken impact

Elk jaar steunen de Vrienden verschillende projecten van het Residentie Orkest. We zijn trots dat we zoveel veelzijdige projecten mogelijk kunnen maken. Lees hier meer over de impact die u kan maken.

Wilt u deel uitmaken van de Vrienden? Bekijk de mogelijkheden

Neem contact op

Algemene informatie