Door dik en dun 

Vrienden van het Residentie Orkest 

Gaat uw hart sneller kloppen van klassieke muziek en het Residentie Orkest Den Haag? Word dan Vriend! Samen met ruim 1500 andere liefhebbers maakt u de artistieke ambities en educatieve projecten van het orkest mogelijk. U bent al Vriend vanaf 50 euro per seizoen. 

Van vloeiende violen en bombastische paukslagen, het Residentie Orkest speelt de golven in de zee en slaat de Haagse tongval in de zalen. Muziek kan alles. Mensen tot in hun kern raken, wijken verbinden en een gesprek op gang brengen. Voor Den Haag, in Den Haag en met alle inwoners van de stad. Dat kunnen we niet alleen. Onze Vrienden zijn heel belangrijk voor ons. Dankzij uw steun kan het orkest verschillende artistieke, educatieve en maatschappelijke projecten realiseren.

Voordelen voor onze Vrienden

➜ Voorrang op kaartverkoop

➜ Tweemaandelijkse Vriendennieuwsbrief

➜ Speciaal activiteitenprogramma

➜ Zomerconcert, exclusief voor Gouden en Platina Vrienden

➜ Aanwezigheid bij Nieuwjaarsconcert voor Platina Vrienden
Beleef de leukste Vriendenactiviteiten!
"Ik ken de vrienden van het orkest al langer dan het orkest zelf: mijn ouders zijn al jaren lang Vriend, sinds ver voordat ik zelf voor het eerst met het orkest meespeelde. Heel bijzonder dat zoveel enthousiaste fans zo betrokken zijn bij het orkest, een mooie wederzijdse vriendschap."

- Jasper Grijpink, klarinet

Ontdek wat Vriendschap kan doen

Compositiestudenten hebben namens het Residentie Orkest een compositieopdracht gekregen naar aanleiding van indrukwekkende One Minute Symphony.
Compositieopdracht jong talent
Het dirigeerproject is onderdeel van onze lange leerlijn Ontdek het Orkest. Dit is een driejarig muziektraject voor basisschoolleerlingen, dat het Residentie Orkest samen met KOO organiseert.
Ontdek het Orkest: dirigeerproject
Wij brengen muziek de Haagse wijken in.
Portiekmuziek
Deel uitmaken van de Vrienden? Bekijk de mogelijkheden

Vrienden maken impact

Elk jaar steunen de Vrienden verschillende projecten van het Residentie Orkest. We zijn trots dat we zoveel veelzijdige projecten mogelijk kunnen maken. Lees hier meer over de projecten die in het verleden zijn gesteund.

Neem contact op

Algemene informatie