Door dik en dun

Vrienden van het Residentie Orkest

Gaat uw hart sneller kloppen van klassieke muziek en het Residentie Orkest Den Haag? Word dan Vriend! Samen met ruim 1500 andere liefhebbers maakt u de artistieke ambities en educatieve projecten van het orkest mogelijk. U bent al Vriend vanaf 50 euro per seizoen.

Van vloeiende violen en bombastische paukslagen, het Residentie Orkest speelt de golven in de zee en slaat de Haagse tongval in de zalen. Muziek kan alles. Mensen tot in hun kern raken, wijken verbinden en een gesprek op gang brengen. Voor Den Haag, in Den Haag en met alle inwoners van de stad.

Maar: dat kunnen we niet alleen. Onze Vrienden zijn heel belangrijk voor ons. Dankzij uw steun kan het orkest verschillende artistieke, educatieve en maatschappelijke projecten realiseren.

Als vriend geniet u altijd van voordelen:
  • Leer het orkest en onze musici beter kennen via de digitale Vriendennieuwsbrief

  • Een speciaal activiteitenprogramma met onder andere repetitiebezoeken en ontmoetingen achter de schermen*

  • Voorrang op de kaartverkoop

  • Gouden en Platina Vrienden ontvangen een uitnodiging voor het jaarlijkse besloten Zomerconcert*

  • Platina Vrienden worden uitgenodigd voor een feestelijk concert, zoals het Prinsjesdagconcert of het Nieuwjaarsconcert*

*Deze voordelen zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. In de huidige coronatijd proberen we online alternatieven aan te bieden, zoals toegang tot (live)streams en online activiteiten.

"De Vrienden zijn een onmisbaar deel van onze grote orkest-familie. We voelen ons ontzettend gesteund door de Vrienden. En het is altijd leuk om bekende gezichten te zien en een praatje te maken!"

- Miriam Kirby, cellist

Ontdek wat vriendschap kan doen

In dit project gaan compositiestudenten van het Koninklijk Conservatorium de straat op voor inspiratie om een symfonie van één minuut te schrijven.
One Minute Symphony XL
Hét orkest waar basisschoolleerlingen uit heel Den Haag aan kunnen meedoen.
Stadsorkest The Residents
Jongeren maken impact op het podium met hun boodschap voor een mooiere wereld.
Stage Your Voice

Vrienden maken impact

Elk jaar steunen de Vrienden verschillende projecten van het Residentie Orkest. We zijn trots dat we zoveel veelzijdige projecten mogelijk kunnen maken. Lees hier meer over de impact die u kan maken.

Deel uitmaken van de Vrienden? Bekijk de mogelijkheden

Neem contact op

Algemene informatie