NEEM DE TIJD, GEEF HET TIJD

Masterclassics Bruckner 9


Datum
zaterdag 19 maart
Locatie
Concertzaal Amare, Den Haag
Kaarten
v.a. € 23
Musici
Dirigent: Antony Hermus
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Niets is er zomaar. Iets van echte waarde is vaak niet te koop, maar kost veel aandacht, tijd of gewoon noeste ‘arbeid’. 

In een tijd waarin alles meer en vooral sneller moet, vraagt Bruckners negende je volledige aandacht. Bruckner componeerde vanuit onmetelijke toewijding, geduld en precisie. Vanuit de fijnste details voert hij je mee in dit onmetelijke muzikale bouwwerk. Geef het tijd en laat het ontstaan.  

Laat je door Bruckner inspireren om zelf op zoek te gaan naar werkelijke waarde. Stop de tijd, focus, de opbrengst is onbetaalbaar. 

Masterclassics
We spelen deze avond een meesterwerk dat je minimaal eenmaal in je leven moet hebben gehoord. Bruckner componeerde vanuit onmetelijke toewijding, geduld en precisie. Het resultaat is een fantastisch samenspel van alle instrumentengroepen binnen het orkest, een uur waarin hij een muzikale kathedraal voor de luisteraar bouwt. Adembenemende muziek!

Masterclassics is een ongedwongen topavond: laagdrempelig, prikkelend en niet te lang. Je maakt kennis met topwerken uit de klassieke muziek. Voordat het spelen begint geeft de bevlogen dirigent Antony Hermus een echte masterclass: in 20 minuten neemt hij je mee door het muziekstuk van de avond. Voor de beginnende luisteraar en iedereen die meer uit klassieke muziek wil halen.