Steun het Residentie Orkest

Help ons muziek te blijven delen

Elke bijdrage, groot of klein, is zeer welkom en helpt (ons) om onze muziek met zoveel mogelijk mensen te blijven delen. Doneren gaat gemakkelijk via iDEAL en je kunt het bedrag uiteraard zelf bepalen.

Een Alzheimerpatiënt die geniet van de warme tonen in de Negende van Beethoven, een trotse conservatoriumstudent die zijn eerste symfonie gespeeld hoort worden en kinderen die in Stadsorkest The Residents ontdekken hoe leuk samen muziek maken is: zo mooi klinkt geven.

Particulier steunen

Steun het Residentie Orkest en lever een onmisbare bijdrage aan muzikale educatie en inspirerende activiteiten in Den Haag.

Zakelijk steunen

Draag als bedrijf structureel bij aan het orkest. Sluit je bijvoorbeeld aan bij de Business Circle van het Residentie Orkest. Zo steunt jouw organisatie ons orkest én breiden jij en je collega’s je netwerk uit.

Onze projecten

Hét orkest waar basisschoolleerlingen uit heel Den Haag aan kunnen meedoen.
The Residents Stadsorkest
In dit project gaan compositiestudenten van het Koninklijk Conservatorium de straat op voor inspiratie om een symfonie van één minuut te schrijven.
One Minute Symphony XL
Jongeren maken impact op het podium met hun boodschap voor een mooiere wereld.
Stage Your Voice
Wij brengen muziek de Haagse wijken in.
Portiekmuziek
Concerten van het Residentie Orkest in de wijken van Den Haag zodat iedereen de kans krijgt om van onze muziek te genieten.
RO in de wijk

"De Business Circle van het Residentie Orkest is het leukste ondernemersnetwerk van Den Haag en omstreken.Goed georganiseerde en bijzondere bijeenkomsten, een relevant netwerk en prachtige muziek. Wat wil je nog meer? "

Peter Arensman, Algemeen Directeur BAS Consultancy

"Het Residentie Orkest ondergaat op dit moment een impuls die zowel onze warme belangstelling als onze financiële steun verdient. Wij ondersteunen het orkest graag bij het bereiken van historische hoogten."

CHRIS EN MARGUERITE TERWOGT