Programmaboekje

Poppetje van Papier (4+)

zondag 11 februari
13:00 uur tot circa 14:00 uur

Poppetje van Papier zet je fantasie in werking. Een magische voorstelling voor jong en oud die tot de verbeelding spreekt

Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang doorgaan. Ook met papier. In deze nieuwe voorstelling is te zien hoe het poppetje op zoek gaat naar een vriendje. Het poppetje vindt een witte ballon, danst met een zeemeermin en ziet de prachtigste wezens voorbijkomen.

Drie poppenspelers vertellen het woordloze verhaal en laten niks aan het toeval over. Een ensemble uit het Residentie Orkest begeleiden het papier met speciaal door Thomas Beijer gearrangeerde noten. Na het zien en horen van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier.

Kom je ook spelen in onze Instrumententuin?

Lijkt het je leuk om verschillende instrumenten uit te proberen? Kom toeteren, pingelen en trommelen samen met de musici van het orkest. De Instrumententuin is voorafgaand aan het ochtendconcert en na afloop van het middagconcert geopend. Bekijk de speeltijden voor de details.

Programma 

Ensemble Residentie Orkest
Aniek Stokkers, Dennis de Groot & Christiaan Koetsier
 spel
Jan Paul de Bondt muziek
Thomas Beijer arrangementen
Mark Haayema regie

Speeltijden

Voorstelling 1
12.00 uur – zaal open
13.00 uur – concert
14.00 uur – einde concert
14.00 uur – instrumententuin & koffie/thee/limonade

Vouw je eigen hoedje!

In de voorstelling wordt er van alles gemaakt van papier, wil je zelf ook alvast iets vouwen om mee te nemen naar het concert? Maak dan met deze vouwinstructie je eigen hoedje!

Help Den Haag aan muziek!

Steun ons en help alle inwoners van Den Haag te bereiken en te verbinden met onze muziek.

Bekijk alle programmaboekjes

Zit u in de zaal?

Houd rekening met uw buren en zet de helderheid van uw scherm omlaag.