The Residents Stadsorkest


Kerstconcert

Op woensdag 21 december gaf The Residents Stadsorkest een kerstconcert als onderdeel van Open Amare. Een verrassing aan kerstmuziek, popmuziek en klassieke muziek klonk door Amare.

The Residents Stadsorkest
The Residents Stadsorkest is voor alle basisschoolkinderen vanaf 8 jaar uit heel Den Haag. Het maakt niet uit of je thuis niet zoveel kunt oefenen, of je al jaren een instrument bespeelt of pas kort geleden bent begonnen – iedereen is welkom om ervaring op te doen met klassieke muziek en het spelen in een orkest. Wekelijks repeteert het stadsorkest in Theater de Vaillant. Kinderen van verschillende scholen die deelnemen aan het leerorkest komen samen en leren vooral te genieten van muziek. 

Open Amare
Bij Open Amare krijgt de creatieve energie van Den Haag een podium. De programma’s zijn gratis te bezoeken en altijd weer anders. Van hiphop battles op de Tribunetrap tot lunchconcertjes, workshops voor kinderen of doorlopende exposities en installaties op het Kunstenplein. 

Foto's: Jorieke de Vet

Help ons muziek te blijven delen

Elke bijdrage, groot of klein, is zeer welkom en helpt (ons) om onze muziek met zoveel mogelijk mensen te blijven delen.