Benefietconcert voor Oekraïne

Residentie Orkest Den Haag, Amare, Koninklijk Conservatorium, Nederlands Dans Theater en Het Nationale Theater zijn, zoals iedereen, diep geschokt door de ontwikkelingen in Oekraïne. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers van de oorlog. Om solidariteit te tonen en steun te betuigen, organiseren we in samenwerking met Amare & Friends op zondag 6 maart om 15.00 uur een benefietconcert voor Oekraïne in de Concertzaal van Amare.

Muziek en verhalen uit Oekraïne staan centraal deze middag. Naast musici van het Residentie Orkest en studenten van het Koninklijk Conservatorium treden diverse acteurs en bevriende solisten uit o.a. Oekraïne op. Je kunt zelf aangeven wat je wilt betalen voor dit ‘pay-as-you-like’ concert. De minimum kaartprijs is € 5,- en kaarten zijn te koop via residentieorkest.nl en amare.nl.

NDT biedt via het pay-as-you-like-principe een stream aan waarvoor apart tickets gekocht kunnen worden.

De opbrengst van het concert komt geheel ten goede aan Giro555 van de Samenwerkende Hulporganisaties voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Het benefietconcert is onderdeel van de landelijke campagne 🧡rt for Ukraine | CultureSupportsUkraine van de culturele organisaties in ons land.

Kan je er deze zondagmiddag niet bij zijn, maar wil je toch bijdragen? Doneer via Giro555: https://bit.ly/343jnTT

Jan Zoet, algemeen directeur Stichting Amare: “Als culturele instellingen in de internationale stad van recht en vrede, Den Haag, vinden we het noodzakelijk om onze steun te betuigen aan de inwoners van Oekraïne. Met muziek en theater willen wij solidariteit tonen en een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Dit gezamenlijke benefietconcert geeft ons de mogelijkheid om de landelijke actie via Giro555 te ondersteunen.”