Amare for Ukraine

Benefietconcert

Datum
zondag 06 maart
Locatie
Concertzaal Amare, Den Haag
Kaarten
V.a. € 5,-
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Residentie Orkest Den Haag, Amare, Koninklijk Conservatorium, Nederlands Dans Theater en Het Nationale Theater zijn, zoals iedereen, diep geschokt door de ontwikkelingen in Oekraïne. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers van de oorlog. Om solidariteit te tonen en steun te betuigen, organiseren we in samenwerking met Amare & Friends een benefietconcert voor Oekraïne in de Concertzaal van Amare.

Muziek en verhalen uit Oekraïne staan centraal deze middag. Naast musici van het Residentie Orkest en studenten van het Koninklijk Conservatorium treden diverse acteurs en bevriende solisten uit o.a. Oekraïne op. Je kunt zelf aangeven wat je wilt betalen voor dit ‘pay-as-you-like’ concert. De minimum kaartprijs is € 5,-.


De opbrengst van het concert komt geheel ten goede aan Giro555 van de Samenwerkende Hulporganisaties voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Het benefietconcert is onderdeel van de landelijke campagne 🧡rt for Ukraine | CultureSupportsUkraine van de culturele organisaties in ons land.

Kan je er deze zondagmiddag niet bij zijn, maar wil je toch bijdragen? Doneer via Giro555: https://bit.ly/343jnTT