De Betovering

Laat je horen!
Laat je zien!

\
Eigenschappen
workshop
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Jonge Haagse dans- en muziekmakers, opgelet! Tijdens Laat je horen! Laat je zien! ervaar jij hoe het is om samen dans en muziek te maken. In deze workshop kijken we samen een fragment uit de NDT-voorstelling Cacti van choreograaf Alexander Ekman. Daarna maak je onder begeleiding van een dans – of muziekdocent een eigen dans of slagwerkstuk. Samen met andere kinderen beleef je deze ochtend non-stop dans- en muziekplezier. Aan het einde van de ochtend geef je een spetterend optreden aan je ouders. Doe je mee?

Let op: bij Laat je horen! Laat je zien! maak je een keuze tussen een dansworkshop van NDT of een muziekworkshop van RO. De workshops starten gezamenlijk, splitsen zich op in de dans- en muziekgroep en komen voor de presentatie weer bijeen.

Koop tickets!

Koop vanaf 2 september jouw tickets voor de dans- of muziekworkshop van Laat je horen! Laat je zien! via onderstaande buttons of bij de kassa van Amare. Een week voor de start van de workshop ontvang je een e-mail met de laatste informatie over dit evenement.

Koop Ticket RO Muziekworkshop
Koop ticket NDT Dansworkshop