De Betovering 2023

Laat je horen!
Laat je zien!

\
Eigenschappen
workshop
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Dansen en muziek maken met RO en NDT

Jonge Haagse dans- en muziekmakers, opgelet! In de workshop Energie! ervaar jij hoe het is om met elkaar dans en muziek te maken. We kijken samen naar een fragment uit de NDT-voorstelling Folka van choreograaf Morau. Daarna maak je onder begeleiding van docenten van het Nederlands Danstheater en Residentie Orkest een eigen dans of slagwerkstuk. Samen met andere kinderen beleef je deze middag non-stop dans- en muziekplezier. Aan het einde van de middag geef je een spetterend optreden aan je ouders. Doe je mee?

Let op: bij Laat je horen! Laat je zien! maak je een keuze tussen een dansworkshop van NDT of een muziekworkshop van RO. De workshops starten gezamenlijk, splitsen zich op in de dans- en muziekgroep en komen voor de presentatie weer bijeen.

Koop tickets!

Koop vanaf 28 augustus jouw tickets voor de dans- of muziekworkshop van Laat je horen! Laat je zien! via onderstaande buttons of bij de kassa van Amare. Een week voor de start van de workshop ontvang je een e-mail met de laatste informatie over dit evenement.

Koop Ticket RO Muziekworkshop
Koop ticket NDT Dansworkshop