Nalaten aan het Residentie Orkest

Als muziek u dierbaar is

\
Nalaten aan het Residentie Orkest

Als groot liefhebber van het Residentie Orkest weet u als geen ander wat muziek in het leven kan betekenen. Muziek verbindt, troost, inspireert en zet ons aan tot reflectie. Allemaal kernwaardes die zeer belangrijk zijn voor de samenleving – nu meer dan ooit. Het Residentie Orkest onderschrijft deze kernwaardes als geen ander. We doen dit niet alleen door (symfonische) muziek van topkwaliteit te spelen, maar ook door ons in te zetten in de scholen en wijken van heel Den Haag. Maar om toekomstige generaties ook de verbindende kracht van (symfonische) muziek te laten ervaren, hebben wij uw hulp nodig.

Wilt u weten hoe u uw liefde voor muziek door kan laten klinken, ook in de toekomst?

Door heel Nederland vormen nalatenschappen de snelst groeiende vorm van schenkingen. Wij vertellen u graag meer over deze bijzondere vorm van schenken tijdens een inhoudelijke bijeenkomst op vrijdag 25 oktober a.s in Amare. Laat u inspireren door persoonlijke verhalen over bijzondere vormen van nalaten – vormen waarin de impact van een nalatenschap ook in het leven ervaren kan worden. Want uiteindelijk gaat nalaten over het leven en over datgene wat in uw leven zoveel waarde heeft. Laat uw nalatenschap het mooiste gebaar van uw leven zijn!

Lex Sip, muziekliefhebber en fervent bezoeker van ons orkest, heeft het Residentie Orkest in zijn testament opgenomen. In deze mini-docu vertelt hij wanneer zijn liefde voor klassieke muziek begon, wat muziek voor hem betekent en waarom het Residentie Orkest een plekje in zijn testament kreeg.