Jongeren maken het verschil

Stage Your Voice

"Wat zou het waardevol zijn als we de kunst van het luisteren zouden leren"

- Benita, deelnemer Stage Your Voice 2020

Met Stage Your Voice geeft het Residentie Orkest jongeren een podium om onderwerpen die zij belangrijk vinden met publiek te delen. In diverse kunstvormen verbeelden ze hun persoonlijke verhalen over veiligheid, inclusiviteit, mentale gezondheid, jeugdzorg, discriminatie en leefbaarheid in de wijk. Deze onderwerpen sluiten aan bij de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Stage Your Voice is een samenwerking tussen het Residentie Orkest en Stichting Aight

Stage Your Voice 2021 is gestart! Ontmoet de 12 deelnemers die dit jaar hun stempel op Den Haag gaan drukken.

Terugblik Stage Your Voice 2020

Op zondag 4 oktober 2020 presenteerden de deelnemers van Stage Your Voice 2020 samen met musici van het Residentie Orkest vanuit het Zuiderstrandtheater onderwerpen die zij belangrijk vinden. De deelnemers van de eerste editie waren: Benita, Carlota, Danique, Jasmijn, Jemaya, Jesse Roos, Raquel, Reno, Silke en Whitney. Bekijk alle optredens terug op ons YouTube-kanaal.

Optredens in de Stad

Tegen de zomer van 2020 maakten we op bijzondere plekken in Den Haag registraties van optredens van Stage Your Voice. Zo vertolkten Reno, Benita & Jemaya hun spoken word over racisme en uitsluiting op het dak van het Haagse poppodium PAARD. Raquel trad met haar lied over haar coming-out op voor het Homomonument in Den Haag. Whitney vertelde samen met rappers van het Haags HipHop Centrum over het belang van vrijheid en kunnen zijn wie je wilt zijn in Skatepark Sweatshop. 

Wat is Stage Your Voice

Stage their Voice!

Wil je als bedrijf, organisatie of professional bijdragen aan Stage Your Voice, laat het ons weten. Denk bijvoorbeeld aan een rol als coach, of het beschikbaar stellen van een repetitieruimte of podium. 

Contact