RO en de Dag van de Mantelzorger


Mantelzorgers in het zonnetje

Residentie Orkest zet de Haagse Mantelzorgers in het zonnetje, samen met verschillende partners van Symphony 2030. Er zijn verschillende activiteiten die we hieronder uitlichten.

RO voor Mantelzorgers
Locatie
Juliana Plaza 
Datum 8 november 2023 
Tijd 14.00-15.00 uur
In samenwerking met PEP Den Haag zal in de huiskamer van Juliana Plaza een speciaal concert worden gegeven in de Week van de Mantelzorger.
Aanmelden via info@julianaplaza.nl

Mantelzorger in de Spotlight Laak 
Locatie Laaktheater 
Datum 9 november 2023 
Tijd 15.00-16.30 uur

Mantelzorger in de Spotlight Nieuw Waldeck 
Locatie Bibliotheek Nieuw Waldeck 
Datum 9 november 2023 
Tijd 19.00-20.30 uur 

Trakteer jezelf op een muzikaal programma afgewisseld met persoonlijke verhalen voor én door mantelzorgers onder het genot van een hapje en drankje!  Op donderdag 9 november organiseren Stichting Wijkz Segbroek & Theater De Regentes i.s.m. de Cultuurankers Laaktheater, Theater Dakota en Loosduinen/Nieuw Waldeck een onvergetelijk programma vol muziek, persoonlijke verhalen én lekkers. De muziek wordt verzorgd door musici van het Residentie Orkest, Julie Scott, Roeland Drost. De deelnemers zijn gecoacht door de allerbeste storytellers uit de stad. Tijdens De Dag van de Mantelzorg staan de spotlights op alle Mantelzorgers.

Luister naar persoonlijke verhalen van ervaringsdeskundigen die met een lach en een traan de schoonheid van het zorgen delen met elkaar en het publiek. Eerlijke verhalen over de emotionele dilemma’s van de onzichtbare helden uit de stad. Verhalen die je inspireren om je eigen ervaringen te delen met anderen. Ben je mantelzorger en wil je hier graag bij zijn? Kom luisteren en praat mee!  

Aanmelden
Meld je nu aan voor een gratis kaartje bij een Cultuuranker bij jou in de buurt (ook als je nog vragen hebt)
Do 9 november | 15:00–16:30 | Laaktheater | info@laaktheater.nl  
Do 9 november | 19:00–20:30 | Bibliotheek Nieuw Waldeck | nieuwwaldeck@bibliotheekdenhaag.nl

De twee programma's met het Residentie Orkest zijn onderdeel van een project op vier locaties in de stad, waar nog twee keer de Mantelzorger in de Spotlight wordt gezet met een gratis theatrale traktatie op vrijdag 10 november.
11.00-12.30 uur - Theater De Regentes. Meer informatie en aanmelden.
15.00-16.30 uur - Theater Dakota. Meer informatie en aanmelden. 

Mantelzorgdiner  
Locatie
Amare
Datum 10 november 2023 
Op 10 november organiseren Resto VanHarte, theater Amare en het Residentie Orkest een verbindend en feestelijk mantelzorgdiner. Het diner is bedoeld voor mantelzorgers. Tijdens het driegangendiner is er muziek van een ensemble van het Residentie Orkest verweven met persoonlijke verhalen van mantelzorgers zelf. Het is een leuke en laagdrempelige manier om met andere mantelzorgers in contact te komen.

Aanmelden voor het diner
Het diner start om 18.00 uur. De inloop is op verschillende tijden, zie aanmelding. Mantelzorgers en de persoon voor wie ze zorgen eten gratis mee. Aanmelden voor het diner is verplicht en kan tot 8 november via  restovanharte.nl/amare2023 of eventueel telefonisch via 0900 900 3030 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.