Kom naar de Amare Gym op woensdag 19 januari!

Aanstaande woensdag 19 januari opent de Amare Gym eenmalig haar deuren!  Je bent van harte welkom tussen 15:00 – 16:30 voor een ‘sportieve’ middag.


Programma
Op woensdagmiddag verandert Amare even in een sportschool. En wat is een sportieve middag zonder optredens? Bij de Amare Gym word je getrakteerd op meerdere ‘work-outs’ van het Residentie Orkest op de muziek van de Boléro. Een aantal ensembles, bestaande uit studenten van het Koninklijk Conservatorium, zal spelen tussen de work-outs door. Je kunt komen meedoen en natuurlijk ook gewoon komen kijken.

Voorzorgsmaatregelen
Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen tijdens deze sportieve middag. Wij zullen de ruimte op de begane grond van Amare openstellen volgens de laatste voorzorgsmaatregelen, waarvan eerder ook is gebleken dat die veilig zijn in een theater. Houd je dus bij ons binnen aan de coronaregels: laat je coronatoegangsbewijs zien, houd 1,5 meter afstand en draag binnen een mondkapje, ook als je op de Tribunetrap zit.

Waarom steunen we dit initiatief?
Op woensdag 19 januari luiden musea en theaters in het land en ook in Den Haag de noodklok. Terwijl artiesten weer kunst kunnen maken, dansen, zingen, spelen en schilderen, mag publiek daar nog geen kennis van nemen. Wij sluiten aan bij deze landelijke actie waarin theaters tijdelijk worden omgebouwd tot kapsalon of sportschool. De oproep van kleinkunstenaar Sanne Wallis de Vries vindt daarmee groot gehoor.

Net als sport en beweging wordt hiermee het grote belang benadrukt van kunst en cultuur om perspectief te geven tijdens de coronacrisis. We kunnen niet wachten tot ook voor het publiek de kunsten weer zichtbaar en hoorbaar worden. Laten we cultuur snel weer voor iedereen toegankelijk maken!