Symphonic Junction

Residentie Orkest ft Roos Meijer

Datum
zondag 04 juni
Locatie
Paard, Den Haag
Kaarten
€ 21
Musici
Zangeres: Roos Meijer
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Songwriter en muzikant Roos Meijer is zo’n type dat je nodig hebt om de wereld te veranderen: getalenteerd, creatief en geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken. Voor het Residentie Orkest is dan ook de tijd rijp om dit jonge talent een podium te bieden in PAARD. Live laat ze grote indruk achter door haar dynamische set, bijzondere verhalen, onderscheidende schrijfstijl en pure performance. Voor deze speciale avond klinken haar nummers in een orkestrale versie. Verwacht melancholieke alt-folk die het hart raakt, en dat in een klassiek jasje.

Al van jongs af aan voelt Meijer de drang om haarzelf te uiten via muziek en woord. Ze leent haar muziek aan ongehoorde verhalen van mensen van over de hele wereld. Haar EP ‘Maktub’ ging over vluchtelingen en voor haar debuutalbum liet zij zich inspireren door gesprekken die ze voerde met ‘changemakers’; mensen die zich actief inzetten voor de maatschappij.

"Onheilspellende altviolen, de tokkel van een akoestische gitaar en de prachtige stem van Roos Meijer die zich een weg baant door het kale landschap van de instrumentatie"

- The Daily Indie