Geannuleerd - Een avond van ongelofelijke energie

Puls en adem

Datum
Vrijdag 03 december -
Vrijdag 03 december
Locatie
Concertzaal Amare, Den Haag
Tickets
v.a. €20
Musici
Dirigent: Mei-Ann Chen
Viool: Liza Ferschtman
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Wegens de maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus zijn wij helaas genoodzaakt dit concert te annuleren.

Mocht u kaarten voor dit concert hebben, dan neemt de kassa van Amare zo snel mogelijk contact met u op over de verdere afwikkeling. Om overbelasting te voorkomen, doen wij het dringende verzoek op dit moment geen contact op te nemen met onze klantenservice of het bespreekbureau van Amare.

---

Van intens vrolijke klanken tot huiveringwekkende tonen – Puls en adem is een concert van extremen. Het belooft een avond van ongelofelijke energie te worden met drie sterke vrouwen in de muziek: violiste Liza Ferschtman en dirigent Mei-Ann Chen, en de compositie van Fjóla Evans.

We beginnen met Prokofjevs Vioolconcert nr. 2. Eén van zijn traditionelere werken vol romantiek en melancholie, gespeeld door de Nederlandse topvioliste Liza Ferschtman. Dan de Nederlandse première van ‘Lung’, waarmee de Canadese en IJslandse Evans de Gaudeamus Award 2020 won. Als slotstuk de raadselachtige Enigma-variaties van Edward Elgar. De intensiteit van dit concert wordt kracht bijgezet door dirigent Mei-Ann Chen: als musicus én als publiek kun je je aan haar energie niet onttrekken.

"Ferschtman’s sound is big and rich, full of personality and fizzing with ideas"

- BBC Music Magazine

Mei-Ann Chen
Liza Ferschtman