Geannuleerd

Nieuwjaarsconcert 

Datum
Zaterdag 08 januari
Locatie
Concertzaal Amare, Den Haag
Tickets
v.a € 34
Musici
Dirigent: Sander Teepen
Mezzosopraan: Katia Ledoux
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Wegens de maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus zijn wij helaas genoodzaakt dit concert te annuleren.

Mocht u kaarten voor dit concert hebben, dan neemt de kassa van Amare zo snel mogelijk contact met u op over de verdere afwikkeling. Om overbelasting te voorkomen, doen wij het dringende verzoek op dit moment geen contact op te nemen met onze klantenservice of het bespreekbureau van Amare.

--

Kom het nieuwe jaar inluiden tijdens het Nieuwjaarsconcert in Amare. Met een verrassende combinatie van Franse en Oostenrijkse aria’s en orkestwerken en de fantastische mezzosopraan Katia Ledoux wordt het een gegarandeerd onvergetelijke middag.

Dit Nieuwjaarsconcert brengt iets onbekendere maar fascinerende ouvertures, walsen en aria’s van onder meer Offenbach, Lortzing en Von Suppé, samen met de klassiekers van Johann Strauss en delen uit Bizets ‘Carmen’. Met Katia Ledoux presenteren wij een zangeres die het publiek moeiteloos met zich mee weet te slepen. Ledoux won twee jaar geleden de Press Prize tijdens het 52ste Internationaal Vocalisten Concours. Een fenomenale jonge stem en podiumpersoonlijkheid die je absoluut niet mag missen.

"Dé ontdekking is mezzo Katia Ledoux, die beschikt over een zeldzaam, volstrekt eigen en zeer zielvol geluid"

- NRC Handelsblad

Katia Ledoux
Sander Teepen