Symphonic Junction

Residentie Orkest met Roos Meijer

Datum
maandag 29 november
Locatie
Paard, Den Haag
Kaarten
€21
Musici
Zang: Roos Meijer
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Corona-update 27/11: Helaas kan het concert van het Residentie Orkest met Roos Meijer op 29 november geen doorgang vinden. Ticketkopers worden hier zo snel mogelijk over geïnformeerd.

Songwriter en muzikant Roos Meijer is zo’n type dat je nodig hebt om de wereld te veranderen: getalenteerd, creatief en geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken. Voor het Residentie Orkest is dan ook de tijd rijp om dit jonge talent een podium te bieden.

Al van jongs af aan voelt Meijer de drang om zichzelf te uiten via muziek en woord. Ze leent haar muziek aan ongehoorde verhalen van mensen van over de hele wereld. Haar EP ‘Maktub’ ging over vluchtelingen en voor haar debuutalbum – te verwachten in november 2021 – liet zij zich inspireren door gesprekken die ze voerde met 'changemakers'; mensen die zich actief inzetten voor de maatschappij. Live laat ze grote indruk achter door haar dynamische set, bijzondere verhalen, onderscheidende schrijfstijl en pure performance. Voor deze speciale avond klinken haar nummers in een orkestrale versie. Verwacht melancholieke alt-folk die het hart raakt, en dat in een klassiek jasje.

"Angelic. In-depth. Revelry profound. Throws into the vacuous and injects a permanent beauty of dark and the glorious. Let’s love what Roos offers our souls."

- comeherefloyd