Mozarts beroemdste werk

Mozarts Requiem

Datum
vrijdag 14 januari
Locatie
Concertzaal Amare, Den Haag
Kaarten
v.a. € 40
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Wegens de maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus zijn wij helaas genoodzaakt dit concert te annuleren.

Mocht u kaarten voor dit concert hebben, dan neemt de kassa van Amare zo snel mogelijk contact met u op over de verdere afwikkeling. Om overbelasting te voorkomen, doen wij het dringende verzoek op dit moment geen contact op te nemen met onze klantenservice of het bespreekbureau van Amare.

--

Tijd voor de jaarlijkse samenwerking tussen het Residentie Orkest en Cappella Amsterdam – een van Europa’s beste kamerkoren. Met op het programma onder meer Mozarts wereldberoemde Requiem waarin we samenwerken met een reeks excellente solisten: sopraan Ana Maria Labin, mezzosopraan Barbara Kozelj, tenor Fabio Trümpy en bas José Coca Loza.  

Beginnend met Arvo Pärts meditatieve werk ‘Fratres’. Een van de mooiste openingen in de klassieke muziek waarbij de partituur zich langzaam uit het niets ontvouwt. Dan twee fragmenten uit Bachs cantate ‘Ich habe genug’. Een werk dat gaat over afscheid nemen, zoals alleen Bach dat op een aangrijpende manier kan oproepen. Gevolgd door een One Minute Symphony om de luisteraar richting het iconische Requiem van Mozart te begeleiden. 

Richard Egarr
Cappella Amsterdam