Geannuleerd

Lunchconcert: Magische Nacht

Altijd al benieuwd geweest hoe een toporkest klinkt? De gratis lunchconcerten van het Residentie Orkest in onze nieuwe concertzaal in Amare geven een prachtig kijkje in de keuken en bezorgen een inspirerend intermezzo. We spelen een half uur uit het concert dat ’s avonds gespeeld wordt.

Reserveren is verplicht en kan de via site of aan de deur.

Datum
Vrijdag 17 december
Locatie
Concertzaal Amare, Den Haag
Tickets
gratis
Musici
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Wegens de maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus zijn wij helaas genoodzaakt dit concert te annuleren.

Mocht u kaarten voor dit concert hebben, dan neemt de kassa van Amare zo snel mogelijk contact met u op over de verdere afwikkeling. Om overbelasting te voorkomen, doen wij het dringende verzoek op dit moment geen contact op te nemen met onze klantenservice of het bespreekbureau van Amare.

--

Voor alle concerten in Amare en de Nieuwe Kerk heb je, naast een ticket, ook een coronatoegangsbewijs nodig. Ook vragen we iedereen vanaf 14 jaar oud een identiteitsbewijs te tonen.

Het coronatoegangsbewijs toon je via de CoronaCheck-app en kan een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs, of een negatief testbewijs via Testen voor Toegang zijn.

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs lees je hier.