Zondagochtend

Beethoven 5

Datum
zondag 24 november
Locatie
Concertzaal Amare, Den Haag
Kaarten
Vanaf € 20,-
Musici
Dirigent: Anja Bihlmaier
Piano: Javier Perianes
24 november | 11:00
Koop kaarten

Zondagochtendmuziek voor de ziel
Ontdek bij het Residentie Orkest de magie van de zondagochtend: een moment om te ontsnappen en te genieten van inspirerende symfonieën. Deze ochtend maken we groots en meeslepend met Beethovens beroemdste werk: de Vijfde symfonie. Het noodlot klopt hard op de deur in de beroemde openingsnoten, waarna het stuk je meeneemt, uitdaagt, verovert in een krachtige samenspel.

We openen de ochtend met een ander krachtig en contrastrijk stuk: het Pianoconcert van Robert Schumann. Hiervoor neemt de geweldige solist Javier Perianes plaats achter de vleugel. Schumanns melodische grandeur laat een sprankelende piano-uitvoering samensmelten met weelderige orkestrale klanken in een ware viering van hoogromantische passie. Een mooie combinatie voor de kolossale symfonie van Beethoven. Beiden worden ten gehore gebracht onder leiding van chef-dirigent Anja Bihlmaier.

Muzikale kinderworkshop  
Tip! Speciaal voor kids van 4 tot 12 jaar is er tijdens het concert een muzikale kinderworkshop voor € 4,00 per kind. Wel van te voren even reserveren! De workshop is in het Nederlands. Reserveer hier de workshop.