Het grote liefdesverhaal

Romeo en Julia

(6+)

12 april | 11:00
Koop kaarten
Datum
zaterdag 12 april
Locatie
Concertzaal Amare, Den Haag
Kaarten
Vanaf € 11,-
Musici
Dirigent: Sander Teepen
Regie: Caecilia Thunnissen

Soms lijkt het wel alsof de hele wereld ruzie maakt. Romeo en Julia weten als geen ander hoe vervelend dat is: al sinds Shakespeare loopt het verkeerd af met die twee. Dat moet maar eens klaar zijn! Gelukkig had de beroemde componist Tsjaikovski medelijden met het koppel en schreef mooie nieuwe ouverture over het verhaal. Met zulke prachtige muziek stop je toch vanzelf met vechten? Dansen en zingen is veel leuker!

Als iedereen om je heen steeds meer tegenover elkaar staat, is het moeilijk om te zien hoe je toch in harmonie kun samenleven. Muziek helpt en heelt! Romeo en Julia laten zien hoe belangrijk liefde en vriendschap zijn. En dat niet alleen: omdat de hele zaal moet samenwerken om het verhaal goed af te laten lopen, leer je het beroemde liefdesverhaal van een heel andere kant kennen. Zo kies je samen met Romeo en Julia een heel nieuw einde – met prachtige muziek, de leukste liedjes, humor, en natuurlijk… liefde! 


Ontdek onze Instrumententuin en speel mee! 

Ben je nieuwsgierig naar instrumenten? Ontdek hoe leuk het is om te toeteren, tokkelen en drummen met de musici van het orkest. De Instrumententuin is een uur na het concert voor je geopend.