Zondagochtendconcert

Mozart & Haydn

Datum
zondag 07 april
Locatie
Concertzaal Amare, Den Haag
Kaarten
Vanaf € 20,-
Musici
Dirigent: Jan Willem de Vriend
Solisten: Maria Milstein en Hannah Strijbos
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Bij het Residentie Orkest wordt de zondagochtend je favoriete moment van de week. Nog even onthaasten, met een symfonische massage voor je gedachten. Je hoort de mooiste muziek tijdens onze zorgeloos zonnige zondagochtendconcerten. Deze ochtend Mozarts Sinfonia concertante: aangrijpend mooi, beweeglijk, virtuoos en luchtig.

In handen van prijswinnend topvioliste Maria Milstein, onze aanvoerder altviool Hannah Strijbos en geliefd gastdirigent Jan Willem de Vriend wordt Mozarts Sinfonia concertante een van de mooiste werken voor strijkinstrumenten. De gastdirigent neemt ook Haydns laatste symfonie mee, nummer 104. Die laatste was de kroon op zijn werk. En dat hoor je! Zijn Symfonie nr. 104 is groots, expressief, vol vreugde en ja, je hoort het goed aan het eind: dat zijn Londense straatgeluiden en verkoopkreten van de markt.

Muzikale kinderworkshop (uitverkocht)
Tip! Speciaal voor kids van 4 tot 12 jaar is er tijdens het concert een muzikale kinderworkshop voor € 3,50 per kind. (De workshop is uitverkocht)

"Een zondag zonder to-dolijst maar met warme, muzikale sprankels voor je hersens. De aangrijpende mooie Sinfonia concertante van Mozart en Haydns laatste symfonie: vol vreugde en expressiviteit!"

-

Jan Willem de Vriend
Maria Milstein
Hannah Strijbos
Zin in klassiek, maar niet zeker van je keuze? Ontdek met de Keuzehulp Klassiek het concert dat bij jou past.