Een voorstelling voor de hele familie

Het Griezelorkest (6+)

Datum
zaterdag 23 maart
Locatie
Concertzaal Amare, Den Haag
Kaarten
Vanaf € 10,-
Musici
Dirigent: Sander Teepen
Acteurs: Remko Vrijdag & Eva van Gessel
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Kinderen komen ogen en oren tekort tijdens Het Griezelorkest! Zeker met het hele Residentie Orkest op het podium. Met muziek uit Brittens The young person’s guide to the orchestra en een speciaal gecomponeerd werk van Ed de Boer: Het Griezelorkest.

Het griezelt in Amare! Want het hele orkest mag er dan wel zijn, maar waar is de dirigent? Maar daar is Archibald, het manusje-van-alles dat ervoor moet zorgen dat alles voor het Residentie Orkest goed geregeld is. Als er iets fout gaat, is het zijn schuld. En vandaag is het goed mis: de dirigent is zoek! Archibald begint samen met de jongsten een griezelige en muzikale zoektocht door Amare, dat plotseling betoverd lijkt. Wc’s zijn veranderd in een immense ijsvlakte en de muziekbibliotheek in een spookachtig moeras. Het Griezelorkest is een spannend en meeslepende familievoorstelling vol mysterie.

Workshop Bodysounds

Om 10.15 uur is er bij de tribunetrap, in de centrale hal van Amare, een workshop waar je de bodysounds uit de voorstelling mee kunt doen!

Kom je ook spelen in onze Instrumententuin?

Lijkt het je leuk om verschillende instrumenten uit te proberen? Kom na het concert toeteren, pingelen en trommelen samen met de musici van het orkest. De Instrumententuin is open tot een uur na het concert.