Geef een voorstelling cadeau!

Twee tickets voor €50,-

Van het leukste cadeau geniet je samen, dus geef deze feestmaand een voorstelling cadeau! Amare, Residentie Orkest en Nederlands Dans Theater nodigen je uit met een prachtig aanbod aan muziek- en dansvoorstellingen. Zo'n avond naar het nieuwe Amare is daarom het ideale cadeau voor in de schoen, surprise of onder de boom. 
Deze aanbieding is geldig t/m 16 december en voor een select aantal voorstellingen. Voor sommige voorstellingen geldt een beperkte beschikbaarheid, dus wees er snel bij!

Als je de tickets thuis laat sturen, ontvang je er een cadeau-enveloppe bij. De actie loopt t/m 16 december, zodat je de kaarten nog op tijd in huis hebt voor Kerst. Je kunt ook kiezen voor een digitaal ticket, en je bent natuurlijk ook van harte welkom aan onze kassabalie om je tickets af te halen.

Bekijk onze geselecteerde concerten hieronder!

Nieuwjaarsconcert - An American New Year
Vrijdag 6 januari

Een vrolijk nieuwjaar vraagt om Amerikaanse uitbundigheid. Vier feest met een symfonische mix vol lef, met uitstapjes naar musicals, jazz en het wilde westen. 

RO NOW: Sjostakovitsj 10 
Zaterdag 11 februari

Tijdloze muziek gegoten in een korte, krachtige avond. De strijkers laten een broeierig en ijzingwekkend geschiedstuk over Stalins terreur klinken. 

 

Zondagochtendconcert: Strauss & Mendelssohn 
Zondag 19 februari

We openen de ochtend met de strijkers van het Residentie Orkest. Zij laten, onder leiding van de Amerikaanse dirigent James Feddeck, de Nocturne van Fauré horen. Een laatromantisch werk, vol verfijning en hoop. 

Also sprach Zarathustra
Zondag 12 maart

Van donker naar de eerste schemering. En dan: de zon breekt door met glorieuze tonen, en een muzikale draaikolk neemt het publiek met zich mee. 

Mens en Natuur
Vrijdag 31 maart

Een beweging naar het circulaire, uit liefde voor de natuur. Daarbij hoort absoluut de ‘Pastorale’, Beethovens Zesde symfonie.

RO Now: mens en natuur 
Zaterdag 1 april

Dompel je deze avond onder in de symfonische muziek, met een shot of Beethoven. Tijdens RO NOW maak je kennis met topwerken, en geef je je weekend een bijzondere twist.

Matthäus Passion
Zaterdag 8 april

De laatste dagen van Jezus als sterveling op aarde. Een verhaal van volharding en berusting, moed en reflectie, in dit wereldberoemde werk van Bach. 

Mahler 9
Vrijdag 28 april

Dit monumentaal romantisch werk duikt diep in de complexiteit van de menselijke gevoelswereld. Iedereen zou het ten minste eens in zijn leven gehoord moeten hebben.  

Bruckner & Beethoven
Vrijdag 26 mei

Een eeuwenoud kunstwerk zo laten schitteren dat het fonkelnieuw wordt. Pianist Arthur Jussen zet zijn tanden in Beethovens Vierde pianoconcert – een titaan onder de pianostukken. 

Bekijk het volledige aanbod van voorstellingen inclusief Residentie Orkest, NDT en Amare op de website van Amare!