Kom werken bij het Residentie Orkest

Voor ons secretariaat zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Management Assistent

(0,5 – 0,6 fte / 20 - 24 uur, verdeeld over 4 of 5 dagen)

Wij zijn het Residentie Orkest Den Haag. Den Haag is de stad waarmee we onlosmakelijk zijn verbonden. De internationale, diplomatieke, politieke en koninklijke stad aan zee en stad van vrede en recht. Met onze muziek spelen we een belangrijke rol in het bereiken en verbinden van alle inwoners en bezoekers van Den Haag. Wij bieden een muzikale belevenis van topkwaliteit met een avontuurlijk en dynamisch karakter. Onze muziek, liveoptredens, maatschappelijke en educatieve programma’s verbinden, dagen uit, verrassen en laten je genieten. Onze artistieke interpretatie van muziek creëert dat unieke moment waarbij muziek, soms al eeuwenoud, ineens weer helemaal van nu is. Het orkest is altijd op zoek naar de relevantie van muziek op een eigentijdse, jonge en frisse manier.

Wegens het vertrek van een collega zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige Management Assistent die gewend is aan een werkomgeving waar veel zaken nog in ontwikkeling zijn; geen gespreid bedje dus. Dé Management Assistent is een ondersteuner in hart en nieren die als een spin in het web voornamelijk het Hoofd Personeel & Organisatie ontzorgt en het officemanagement uitvoert. Samen met de Assistent Bestuur & Directie vorm je een sterk secretariaat o.a. door elkaar aan te vullen en bij afwezigheid te vervangen. Onze Zakelijk Directeur geeft hiërarchisch leiding aan het secretariaat.

Je takenpakket bestaat o.a. uit agendabeheer, het bijhouden van diverse registraties en het plannen van verschillende vergaderingen. Je hebt oog en oor voor de behoeften op kantoor en speelt daar snel op in. Je ziet waar het handiger en beter kan, je stelt oplossingen voor en voert deze uit. Daarnaast verzorg je alle werkzaamheden rondom de personeelsadministratie.

Onze ideale kandidaat

 • Heeft een secretariële opleiding op minimaal MBO+ niveau en enige jaren werkervaring, bij voorkeur aangevuld met een opleiding of ervaring op het gebied van personeelszaken;

 • Is gewend om in een cloud-omgeving te werken (Office 365) en kan fungeren als vraagbaak op dit gebied;

 • Beschikt over uitstekende digitale vaardigheden;

 • Kan zich in het Nederlands uitstekend en in het Engels goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk;

 • Is goed in staat het overzicht voor zichzelf en voor het Hoofd Personeel & Organisatie te behouden en te bewaken;

 • Werkt zelfstandig en proactief vanuit een dienstverlenende en ontzorgende houding;

 • Is opgewekt en heeft gevoel voor humor;

 • Heeft affiniteit met podiumkunsten en klassieke muziek.

Het Residentie Orkest onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en streeft ernaar om als organisatie een afspiegeling van haar publiek en daarmee de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie waarin jij jouw kwaliteiten kwijt kunt en waarin je jezelf kunt ontwikkelen;

 • Een gloednieuwe werkplek in Amare, het culturele hart van Den Haag;

 • Een team van professionals en de leukste collega’s van Den Haag!

 • Salaris maximaal € 3.285,- bruto per maand en 47 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek;

 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,25%;

 • Een personeelsregeling voor het bijwonen van concerten van het Residentie Orkest.

Solliciteren en overige informatie

Graag ontvangen we uiterlijk zondag 15 januari 2023 je sollicitatie in de vorm van een motivatiebrief en CV. Je kunt je sollicitatie richten aan Sana van Iddekinge, Hoofd P&O en mailen naar vacatures@residentieorkest.nl. Op vrijdag 20 januari staat de eerste gespreksronde gepland en op dinsdag 24 januari de tweede.

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Sana van Iddekinge, sana.van.iddekinge@residentieorkest.nl of (070) 88 00 212. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij indiensttreding vragen we om een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).