Werken bij het Residentie Orkest

Het Residentie Orkest heeft per direct een vacature voor:

Aanvoerder Hobo (65%)

De functie

Als Aanvoerder hobo draag je mede verantwoordelijkheid voor de klankkleur van de houtblazers en weet je door je spel je collega’s te motiveren en te inspireren. In je rol als aanvoerder geef je leiding aan je groep en lever je een bijdrage aan het orkestmanagement, onder meer door het coachen en begeleiden van en oog hebben voor de leden van je groep. Je bent inzetbaar voor educatieve activiteiten en podiumpresentaties in kleinere bezetting.

Functie eisen

Het spreekt voor zich dat je je onderscheidt als hoboïst en dat je ook affiniteit met en belangstelling voor hedendaagse muziek hebt. Je vindt het leuk én belangrijk om naast je collectieve podiumactiviteiten mee te werken aan educatieve activiteiten en producties in ensembleverband. Je kenmerkt je als een positief geëngageerde teamspeler die van nature open en flexibel is.

Solliciteren en procedure

Graag ontvangen we uiterlijk 27 april 2021 je sollicitatie in de vorm van een volledig ingevuld sollicitatieformulier. Dit formulier vind je op onder aan deze website.
Het proefspel voor deze functie vindt plaats op dinsdag 1 en woensdag 2 juni 2021. Verplichte werken:

  • Mozart: Uit hoboconcert (KV 314) 1e deel met cadens en 2e deel;

  • Strauss: Uit hoboconcert 1e deel en 2e deel met cadens;

  • Nader te bepalen orkestpartijen.

De selectiecommissie behoudt zich het recht voor uit de schriftelijke sollicitaties een voorselectie te maken. Een sollicitatiegesprek maakt deel uit van de selectieprocedure. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Lorraine Décombe, medewerker backoffice: lorraine.decombe@residentieorkest.nl of (070) 880 0224.

Overige informatie

Om voor deze baan in aanmerking te komen, geldt de voorwaarde dat als je afkomstig bent uit een niet-EU-land, je moet beschikken over een onbeperkt geldige werk- en verblijfsvergunning voor Nederland. Bij benoeming vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Naar het Nederlandstalige sollicitatieformulier
To the English applicationform