Een sprookje voor jong en oud

Buikvlinders (6+)

datum
zaterdag 15 oktober
Locatie
Amare Studio, Den Haag
kaarten
UITVERKOCHT
musici
Lennaert Roos: Maker en verteller
Eline Verkuijl: Zang en piano
Dit concert is helaas al geweest. Maar niet getreurd! We spelen binnenkort veel meer concerten.

Geloof jij in ware liefde, voor eeuwig en altijd? Ook als koning en koningin compleet ingedut en uitgepraat voor de haard zitten te lezen? Een onverwacht avontuur wakkert het huwelijk van Dobbe en Jade – de helden van Dobbe en de Draak – weer nieuw leven in, als een mysterieuze nachtvlinder in de dromen van koningin Jade verschijnt. Hij fluistert haar in om naar het Blauwe Bos te gaan, waar de witte kauw Albina op haar wacht. Heeft deze wijze vogel een oplossing voor het koninklijk echtpaar? 

Buikvlinders is een sprookje voor jong en oud – eigenlijk voor iedereen die in ware verliefdheid gelooft. Ga mee op deze nieuwe reis door een sprookjesachtige fantasiewereld, met prachtige illustraties en begeleid door een ensemble van het Residentie Orkest. 

The Residents Stadsorkest
De voorstelling begint om 11.00 uur maar jij mag al veel eerder komen! Vanaf 10.00 uur speelt ons eigen The Residents Stadsorkest al de sterren van de hemel, speciaal voor de bezoekers van ‘Buikvlinders’. Dit mag je niet missen!  

Kom je zelf ook spelen in onze Instrumententuin?
Zou je wel eens instrumenten willen uitproberen? Kom na het concert zelf toeteren, pingelen en trommelen samen met de musici van het orkest. De Instrumententuin is open tot een uur na het concert.