Activiteiten

Een ontmoetingsplek voor zakelijk, internationaal en diplomatiek Den Haag

Hoe maakt een dirigent van een orkest een geheel dat meer is dan de som der delen? En hoe motiveer je toptalent om zich in dienst te stellen van het team? Als dirigent, maar ook als leidinggevende in het bedrijfsleven is het doel om al die variabelen samen te laten komen tot één fenomenaal geheel.


Het zijn slechts enkele van de onderwerpen waarover onze dirigenten, musici en andere interessante gastsprekers vertellen tijdens de exclusieve muzikale netwerkbijeenkomsten van de Business Circle. Met altijd weer de link naar muziek en een levendige discussie hoe zij hun inzichten vertalen naar het bedrijfsleven, of andersom. 

Terugblik muzikale wandeling Landgoed Duivenvoorde

Wij ontvingen onze leden op het prachtige Landgoed van Kasteel Duivenvoorde. In samenwerking met pms Business Circle lid House of Lords kregen zij een muzikale en culinaire wandeling over dit bijzondere landgoed. De avond werd afgesloten in de grote zaal van Kasteel Duivenvoorde.

Terugblik Volvo Ocean Race

Topmusicus meets topzeiler Bouwe Bekking

Op deze avond waren onze leden te gast tijdens de Volvo Ocean Race waar onze celliste Justa de Jong zeiler Bouwe Bekking interviewde over presteren op het hoogste niveau. Daarnaast was er natuurlijk muziek en kregen de leden een rondleiding over het Volvo Ocean terrein.